Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Nebulizator dezinfectie 3D - decontamineaza aer si suprafete
1 lei
Brand
Cube S
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Noul Cube S este un atomizor portabil ideal, conceput pentru dezinfectarea spatiilor de lucru, a spatiilor de locuit, a practicilor medicale, a camerelor de hotel, a scoli, a institutiilor publice, a pietelor, a magazinelor, autobuzelor, masinilor, avioanelor, etc., sau a oricarui alt spatiu de pana la 300 de metri cubi, folosind peroxid de hidrogen.

Cu CUBE S automatizati munca obositoare a dezinfectarii manuale a suprafetelor, fara posibilitatea vreunei erori umane. Aceasta forma de dezinfectie aeriana elimina complet riscul de contaminare incrucisata si asigura o eficacitate microbiologica optima.

CUBE S dezinfecteaza peste tot, aerul si suprafetele, inclusiv toate tipurile de dispozitive electronice, echipamente medicale sensibile sau orice forma de mobilier.

Sigur

Operatia se desfasoara in prezenta umana in siguranta. Nu lasa urme, nici pete umede si nu prezinta niciun risc pentru suprafete sau echipamente electronice. Atomizorul CUBE S garanteaza un proces perfect de decontaminare.

Usor de folosit

Noul CUBE S este extrem de usor si extrem de intuitiv de utilizat. CUBE S are un singur buton si nu necesita instruire suplimentara.

Cost-eficiente

CUBE S este usor si portabil. Poate fi instalat oriunde si poate dezinfecta orice tip de camera de pana la 300 m. Procedura de decontaminare necesita doar 3 ml / m de produs biocid.

Recuperarea camerei rapide

CUBE S dezinfecteaza toate suprafetele si aerul intr-o camera medie de 100 m in mai putin de 10 minute. Camera poate fi folosita dupa numai 15 minute dupa tratament.

Non-toxic

Folosind peroxid de hidrogen, CUBE S garanteaza siguranta maxima pentru utilizator, mediu si toate materialele tratate. Dupa utilizare, lasa un miros neutru si placut in camera tratata.

Cunoscand si intelegand pandemia provocata de COVID-19 , nevoia unui mediu curat nu a fost niciodata mai importanta. In aceasta lupta cu noul inamic invizibil una dintre cele mai eficiente solutii de decontaminare este Peroxidul de hidrogen.

CUM FUNCTIONEAZA?

Cu o simpla rotire a regulatorului rotativ, peroxidul de hidrogen este extras automat de la destinatar intr-o turbina de inalta precizie.
Sistemul de pulverizare revolutionar al CUBE S rupe produsul biocid in microparticule.
Aceste microparticule plutesc in aer mai mult timp, oferind dezinfectie in volum complet: aer si toate tipurile de suprafete.
Folosind peroxid de hidrogen, noul CUBE S dezinfecteaza cu succes toti germenii biologici si agentii patogeni, indiferent de natura lor

Nebulizatorul NEW CUBE S ofera o aplicatie ecologica, cu descompunerea sa fara reziduri, dezinfectand cu succes locurile de munca eliminand o varietate de bacterii, ciuperci si virusuri nedorite de pe toate suprafetele in doar cateva minute .

Indeplineste urmatoarele standarde EU EN

ACTIVITATEA BACTERICIDA este conforma cu EN 1040, EN 14561, EN 13727, EN 1276 (< 30 secunde)
- pseudomonas aeruginosa (< 30 secunde)
-escherichia coli
- enterococeus hirae
- Staphylococcus aureus
- proteus vulgaris
- epidermidis stafilococ
- MIRSA
- celule de colostridium difficile
- listeria
- streptococcus pyogenes
- salmoneila typhimurium
- shigella sonnei
- klebsiella pneumonia
- Proteus mirabilis

ACTIVITATEA VIRUCIDA
- VHB
- HCV
- HIV
- BVDV
- gripa umana
- SARS
- vaccine
- H5N1
- H1N1

FUNGICID YEASTICID activitate conform EN 1275, EN 1650, EN 13624, EN 14562 (<5minute)
- candida albicans
- aspergillus niger

ACTIVITATEA TUBERCULOZEI respecta EN 14348
- mycobacterium avium
- mycobacterium terrae

ACTIVITATEA SPORILOR este conforma cu EN 13704
- activitatea sporilor Clostridium difficile respecta EN 13704
- Clostridium difficile activitatea sporilor este conforma cu EN 14476
- norovirus
- adenovirus
- rinovirus
- rotavirus

AVIZAT MAPN

PRET LA CERERE
Din Gura in Gura
Alte Produse